Rapoarte Internationale D&B

ICAP este partener exclusiv in Romania al Dun&Bradstreet (D&B), liderul mondial in furnizarea informatiilor de afaceri. Incepand cu 10 septembrie 2011, ICAP este furnizor exclusiv al serviciilor D&B in Romania, Grecia, si Bulgaria si poate oferi, printre altele, informatii despre companii din 220 de tari.

De asemenea, D&B ofera clientilor sai la nivel mondial informatii de calitate despre companiile din Romania, Grecia si Bulgaria, furnizate in exclusivitate de ICAP, utilizand astfel cea mai mare si de incredere baza de date de afaceri din Balcani.

D&B, cu o cifra de afaceri de 2 miliarde de dolari si 4700 de angajati, este lider mondial in furnizarea de informatii comerciale si perspectiva asupra intreprinderilor. Baza de date a D&B contine la nivel mondial mai mult de 200 de milioane de inregistrari de afaceri din 220 de tari.

Rapoartele internationale D&B ofera o imagine completa a companiei investigate, o evaluare a credibilitatii sale, precum si probabilitatea de neplata. Puteti opta intre diferite tipuri de rapoarte (rapoarte de companie - Complet, Standard, Compact, Know your Customer - si rapoarte de tara). ICAP Group poate oferi, de asemenea, servicii anuale de monitorizare pentru tarile din Europa de Vest cu date analitice pentru compania investigata, credibilitatea sa, rezultatele financiare si schimbari aparute in comportamentul sau.