Consultanţă în Management

Planificare si Strategie de Afaceri 

ICAP ofera servicii integrate de consultanta in domeniile planificarii si strategiei de afaceri, contribuind astfel la dezvoltarea unei strategii eficace, care sa asigure atingerea obiectivelor companiei.

Management de proiect si Programe de Dezvoltare
Realizarea proiectelor de schimbari structurale ale operatiunilor dintr-o companie privata sau dintr-o institutie publica, necesita organizare si programare minutioasa. ICAP are o experienta vasta in managementul proiectelor, atat in sectorul public, cat si in cel privat. Mai mult, ICAP a dezvoltat o baza extinsa de cunostinte in gestionarea, organizarea si evaluarea programelor si actiunilor legate direct sau indirect de Uniunea Europeana (Cadrul de Sprijin Comunitar - CSC /Cadrul National Strategic de Referinta - CNSR).

Servicii de consultanta în marketing
ICAP dezvolta strategii de marketing si tacticile declinate pentru clientii B2B si B2C din domeniile: Comert, Servicii sau Industrie.

Proiectare Organizationala si Operationala
Monitorizarea sistematica a performantelor unei companii, precum si imbunatatirea organizarii interne si a operatiunilor, sunt conditii importante pentru dezvoltarea cu succes a afacerii.
 
Analize financiare
Sa detii informatii despre un sector sau o piata dinamica este primul pas pentru orice decizie de afaceri. ICAP realizeaza studii de piata si analize sectoriale, adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui client. 

Consulta in Resurse Umane
ICAP ofera o gama diversificata de servicii care ajuta o companie sa devina angajator preferat, sa atraga, la toate nivelurile, angajati talentati, sa ii recompenseze corect, in concordanta cu rezultatele individuale, sa creeze un mediu de lucru bazat pe comunicare deschisa, motivare, recompensa si munca in echipa, asadar sa atinga un nivel inalt de performanta.

Programe Pentru Reducerea Costurilor
Proiectele de reducere a costurilor ajuta companiile sa obtina rezultatele maxime, cu utilizarea optima a resurselor, eliminand activitatile redundante sau suprapunerea sarcinilor, imbunatatind performantele organizationale.